Onze keuken

     

                                                     Suggesties

                                               Voorgerecht:
-Huisgemaakte soep-brood-boter                                                   (€ 6,50)

-Kaaskroket 2 st.                  (€ 12.50)         Kroket 3 st.                (€ 16,50)
-L’Arogante kroket 2 st.      (€ 14.50)         Kroket 3 st.                (€ 18,50)
-Garnaalkroket 2 st.             (€ 16.50)         Kroket 3 st.                (€ 19,50)
-Trio kroket (kaas-L’Arogante-garnaal)                                        (€ 18,50)

                                               Hoofdgerecht:
-Zeebaarsfilet, tarwekiemen–groene asperges–komkommer
 mousseline Adriaen Brouwer oaked aged                         (€ 24,50)
-Zeetong meunière-seizoensslaatje-frieten                         (€ 31,50)

-Verse linguini op z’n italiaans – rucola - parmezaan                     (€ 19,50)
-Rundsburger “West-Vlaams rood”, hinkelspel kaas
 lenteslaatje, frieten                                                                         (€ 19,50)
-Huisgemaakte steak tartare “Mub’art”, sla en friet                   (€ 20,50)
-Gentse stoverij , frieten en sla mix                                                (€ 19,50)
-Rib-eye gerijpt,witloof,kruidensla,choronsaus,frieten                  (€ 24,50)
-Parelhoenfilet, witte asperge - jonge wortel - krielaardappel
 jus gras -  prei - gerijpte geitenkaas                                              (€ 24,50)

                                               Dessert:

-Crème brulée lavendel – gekonfijte ananas
 chocolade chili cake – koffie caramel                                            (€ 9,50)
-Moelleux donkere chocolade, rood fruit, roomijs             (€ 9,00)
-Dame Blanche klassiek                                                                 (€ 8,00)
-Assortiment kazen, appel-notenbrood                                           (€ 11,00)