Onze keuken
Menu
Amuse van het huis
Voorgerecht
Krokant belgische cacioricotta (lokale kaas)
peer-luikse siroop-chili-veldsla-rode ui € 14,50
Rilette vangeconfijte eend-witte pens (Noyen-gents)
waterkers-granny smith-gele biet-pompoen € 17,50
Tussengerecht
Seizoenssoep met zuurdesem croutons
Hoofdgerecht
zalmfilet, € 24,50
tutjespap-prei-mierikswortel-spruit-spek-aardpeer
mousseline “Riesling”-Tierenteyn graanmosterd
Gelakt speenvarken “Belgasconne” € 24,50
boekweitnoedels-lente ui-bospeen-koolrabi
chimichurri
Nagerecht
Huisgemaakte javanais
sorbet advocaat-citroenmascarpone € 9.50
Dame Blanche “klassiek” € 8,00
Kaasplankje-appel-nootbrood supplement menu € 5,00