Onze keuken

                Menu
Amuse van het huis

Voorgerecht

            Krokant belgische cacioricotta (lokale kaas)
            peer-luikse siroop-chili-veldsla-rode ui                                              14,50

           
Rilette vangeconfijte eend-witte pens (Noyen-gents)
            waterkers-granny smith-gele biet-pompoen                          17,50


Tussengerecht

            Seizoenssoep met zuurdesem croutons


Hoofdgerecht


zalmfilet,                                                                               € 24,50
           
tutjespap-prei-mierikswortel-spruit-spek-aardpeer
            mousseline “Riesling”-Tierenteyn graanmosterd

 

            Gelakt speenvarken “Belgasconne”                                 € 24,50
            boekweitnoedels-lente ui-bospeen-koolrabi
            chimichurri

Nagerecht

            Huisgemaakte javanais
           
sorbet advocaat-citroenmascarpone                                     € 9.50
 
            Dame Blanche “klassiek”                                                   € 8,00

            Kaasplankje-appel-nootbrood             supplement menu € 5,00